Over Juulies

Over Juulies Bevalt Goed!

Van mijn passie mijn beroep maken.

Ik raak niet uitgesproken over vrouwen die zwanger zijn of moeders die kinderen hebben. Hoe fijn en wonderlijk is het moederschap!

Mijn naam is Galina en ben heel mijn leven al woonachtig in het prachtige Dordrecht. Ik ben al bijna 10 jaar getrouwd met mijn lieve man. Nadat we één jaar getrouwd waren, zijn wij verrijkt met de geboorte van onze eerste dochter. Anderhalf jaar later is onze tweede dochter geboren.

Na mijn middelbare school ben ik sociaal werk (HBO) gaan studeren. Na het behalen van mijn diploma ben ik gaan werkenin de maatschappelijke dienstverlening.

Na 9 jaar is het gaan kriebelen om iets anders te gaan doen. De keuze was snel gemaakt: ik wilde zwangeren gaan begeleiden. Na een 9 maanden durende opleiding succesvol afgerond te hebben ben ik er klaar voor: Juulies Bevalt Goed! is geboren!

.

De praktijk van Juulies Bevalt Goed!

Dé plek in Dordrecht en omstreken waar jij heerlijk kan ontspannen.

Natuurlijk kan je in de regio Dordrecht en Drechsteden bij heel veel verschillende praktijken begeleiding en cursussen volgen tijdens jouw zwangerschap. Wellicht vraag jij je af waarom jij voor Juulies Bevalt Goed! zou kiezen? Het antwoord hierop heb ik niet pasklaar voor jou. Het kiezen van een praktijk is een heel persoonlijk keuze. Uiteraard kan ik je vertellen dat Juulies Bevalt Goed! een heel persoonlijke en gezellige sfeer kent waar je alleen of in kleine groepjes onder professionele begeleiding een hele leuke tijd kunt hebben. Er zijn zelfs cursisten die bij Juulies Bevalt Goed! nieuwe vriendinnen vinden. Maar misschien kan je beter een keertje langskomen om de sfeer te proeven en kennis te maken met mij onder het genot van een kopje thee.

Ik weet zeker dat jij dan in staat ben de praktijk te kiezen die het beste bij jou past.

 

Tot snel!

 

Juulies Bevalt Goed!

Reeweg-Oost 153,

3312 CN Dordrecht

KvK 66763428

Designed by TSSolutions

Volg Juulies Bevalt Goed!

INFORMATIE